Back to top

Over ons

Nobody Covers You Better

Firestone Building Products is een onderdeel van de Bridgestone groep, de grootste producent van banden en rubber ter wereld. Met meer dan een eeuw ervaring op het vlak van rubbertechnologie, is Firestone Building Products vandaag uitgegroeid tot een toonaangevend fabrikant van dakafdichtings- en waterdichtingssystemen voor industriële, commerciële en residentiële toepassingen.


van links naar rechts: Henry Ford, Thomas Edison en Harvey Firestone

Meer dan 1.000.000.000 m² referenties wereldwijd

De hoogwaardige producten, deskundige plaatsing, professionele service en de ondersteuning van een miljardengroep, rechtvaardigen de slogan van Firestone Building Products: "Nobody Covers You Better".

Firestone Building Products deed in 1980 haar intrede in de markt van de commerciële dakbedekking. Vandaag is het bedrijf goed voor meer dan 1.000.000.000 m² geproduceerde en geplaatste eenlaagse membranen wereldwijd. Een unieke prestatie, goed voor de 'pole position' als fabrikant van EPDM en TPO dakbedekkingen en toebehoren.

Volledig assortiment oplossingen voor het dak

Vanuit de ambitie een compleet assortiment kwalitatieve systemen aan te bieden, heeft Firestone oplossingen in verschillende domeinen ontwikkeld:

  • Dakafdichting
  • Isolatie
  • Waterdichting

Kwaliteitstraditie

Tijdens de research, ontwikkeling en productie volgt Firestone Building Products strenge kwaliteitsrichtlijnen zodat elk onderdeel van het Firestone dakafdichtings- of waterdichtingssysteem aan de vereiste normen beantwoordt, of deze overtreft. Alle productiefaciliteiten beschikken over de modernste infrastructuur om kwalitatieve en duurzame dakafdichtings- en waterdichtingssystemen te produceren. Ze zijn gecertificeerd volgens de ISO 9001 norm voor hun kwaliteitsmanagementsysteem en volgens de ISO 14001 norm voor hun milieumanagementsysteem.