Back to top

Maatregelen voor het coronavirus

Ook bij Firestone Building Products Benelux nemen we onze voorzorgen om de verdere uitbreiding van het coronavirus te voorkomen. Toch blijven we volledig operationeel. Wat betekent dit concreet?

Ons kantoor is fysiek gesloten, maar blijft virtueel open. Onze medewerkers kunnen immers perfect van thuis uit hun normale activiteiten verderzetten. Via onze centrale server hebben ze toegang tot alle dossiers en projecten, en werken ze verder alsof er van corona geen sprake zou zijn.

  • Telefonisch verandert er niets. De individuele mobiele nummers en mailadressen blijven in gebruik. Ons centraal nummer is eveneens bemand en u wordt doorverbonden met de persoon die u zoekt.
  • Fysieke vergaderingen worden maximaal vervangen door teleconferencing.

U hebt vragen over een lopend project? Of u kijkt al vooruit naar het post-coronatijdperk en wil eventuele mogelijkheden voor de toekomst aftoetsen? Aarzel zeker niet om ons de komende dagen en weken te contacteren. Ondertussen nemen wij onze voorzorgen en dragen we ons steentje bij om de piek van de coronacrisis zo vlak mogelijk te houden.

Ontdek hier hoe wij jullie via videoconferencing kunnen verderhelpen.