Back to top

Firestone is BIM-ready

Naast ons streven om ons productaanbod en installatietechnieken te verbeteren en uit te breiden, zijn wij ons bij Firestone constant aan het ontwikkelen om te kunnen voldoen aan de huidige marktbehoeften.

Vandaag de dag worden steeds meer bouwprojecten gerealiseerd met het gebruik van de bouwwerkinformatiemodellen (Building Information Modeling, BIM)-methode. BIM is een proces dat de generering en het management van digitale weergaven van fysieke en functionele eigenschappen van een bouwproject omvat. Architecten, ingenieurs en aannemers gebruiken steeds vaker BIM-software voor het ontwerpen, plannen, bouwen, werken en handhaven van bouwprojecten in samenwerkingsverband. BIM-bestanden kunnen worden geëxtraheerd, uitgewisseld en gebundeld om het besluitvormingsproces betreffende een bepaald project te steunen.

De Firestone BIM-bestanden, die onze dakafdichtingsproducten en systemen specificeren, zijn bedoeld om architecten en aannemers te helpen bij het ontwerpen, plannen en het uitvoeren van een hoogwaardig RubberGard EPDM/UltraPly TPO-dakafdichtingssysteem. De bestanden worden gemaakt met Revit, een veelgebruikte BIM-software.

Vul het contactformulier in om de Firestone RubberGard EPDM en/of UltraPly TPO BIM-bestanden te verkrijgen.

Heeft u andere bestanden nodig of wenst u meer informatie met betrekking tot uw BIM-projecten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor advies en assistentie.