Back to top

Tectum Group participeert in Hollanddak Groep B.V.

Tectum Group participeert voor een significant aandeel in Hollanddak Groep B.V. uit Waalwijk (NL). Tectum Group is zowel voor België als Nederland Authorized Distributor. Hollanddak is onderdeel van MSquared Groep B.V. uit Gorinchem. Deze organisatie startte al eerder een partnership met Tectum door de toevoeging van de dakgroothandel CPE Nederland B.V.

Samen met MSQ vormen ze een sterke tandem als referentieaandeelhouders van Hollanddak. Aangezien het huidige management -Miljo Holstein en Erwin Van Os- mee participeert, is de continuïteit gewaarborgd en is een stabiele basis gelegd om verder te groeien in de Benelux.

Hollanddak is één van de grootste dakwerkersbedrijven in Nederland en groeide de afgelopen jaren met ca. 50%. Ze zijn gespecialiseerd in het plaatsen van kunststofmembranen voor de afdichting van utiliteitsgebouwen, distributiecentra en grote dakvlakken van overige gebouwen. Mede hierdoor vormt Hollanddak niet enkel geografisch maar ook qua specialiteit van type dakbedekking een sterke aanvulling op onze aannemersactiviteiten.

Hollanddak zet niet enkel in Nederland verdere stappen, maar zal ook een nog actievere rol op de Belgische markt spelen. Naast Dekkers Polen is dit een nieuwe stap in de buitenlandse expansie van de uitvoeringen.